Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Mobycon People

Informatie voor kandidaten

Mobycon People is als detacheerder nauw betrokken bij de activiteiten van Mobycon, een advies- en onderzoeksbureau met meer dan 30
jaar ervaring in verkeer, vervoer en mobiliteit. Wij zijn gespecialiseerd in de werving, selectie en detachering van deskundigen binnen
de werkvelden verkeer, vervoer en mobiliteit. Wij beschikken over een groot bestand en netwerk van overheden, adviesbureaus en
aannemers die met enige regelmaat op zoek zijn naar een verkeers- of vervoerkundige professional.

We hebben jarenlang ervaring in het bemiddelen van jonge professionals met een verkeerskundige achtergrond. Deze ervaring leert ons dat de stap van theorie naar praktijk een grote stap kan zijn. Het zetten van deze stap behoeft begeleiding. Op deze manier kom jij erachter wat je wel en niet ambieert en waar jouw verbeterpunten en kwaliteiten liggen. Daarom bieden we jou dit traineeship aan!

Wat houdt een traineeship bij Mobycon People in?
Ons traineeship is een combinatie van werken en leren bij een overheidsinstantie (gemeente, provincie/ regio of Rijkswaterstaat). Je bent net afgestudeerd aan de hbo opleiding Mobiliteit en je wilt jouw talent graag benutten binnen de juiste organisatie. Door dit traineeship via Mobycon People ga je gedurende een periode van 6 maanden werken en leren bij een van onze klanten. Je start gelijktijdig met vier andere trainees, ieder bij een andere opdrachtgever. Jullie staan dagelijks met elkaar in contact om ervaringen te delen en tips uit te wisselen. Tijdens het traineeship vinden vijf intervisiemomenten plaats. Deze intervisiemomenten zijn maandelijks bij een van de trainees op locatie van de opdrachtgever. Ben jij de ontvangende trainee? Dan ben jij degene die invulling geeft aan het intervisiemoment. Dit gebeurt uiteraard in overleg met je opdrachtgever en Mobycon People. Ook kun je hierover van gedachten wisselen met je medetrainees!

Waarom is dit interessant voor jou?
• je hebt de mogelijkheid om te werken en leren bij een leuke organisatie en voor een prima salaris;
• je krijgt continue persoonlijke begeleiding;
• je hebt de mogelijkheid ervaringen uit te wisselen met junior verkeerskundigen in dezelfde situatie;
• je krijgt de mogelijkheid jouw talent te laten zien bij zowel de opdrachtgever als bij Mobycon People;
• deze ervaring leert jou wat je wel en niet leuk vindt en vormt de basis voor jouw verdere carrière;
• na het traineeship bekijken we samen de vervolgstap in jouw carrière.

Wie ben jij?
Het traineeship is bedoeld voor junioren die net zijn afgestudeerd binnen de sector verkeer, vervoer en mobiliteit. Om in aanmerking te komen voor dit traineeship moet je voldoen aan de volgende functie-eisen:
• je bent dit jaar afgestudeerd aan een hbo-opleiding in de richting van verkeerskunde/ mobiliteit;
• je bent fulltime inzetbaar vanaf 1 september 2018;
• je bent sterk gemotiveerd om via dit traineeship ervaring op te doen;
• je bent nieuwsgierig naar de wereld binnen gemeenten en/of andere overheden;
• je bent communicatief sterk onderlegd, zowel mondeling als op schrift;
• je bent flexibel qua reizen;
• je bent leergierig;
• je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden.

Hoe ziet het volledige traject eruit?
Nadat je interesse hebt getoond in het traineeship en een persoonlijke kennismaking hebt gehad met ons, volgt een persoonlijke kennismaking bij de betreffende opdrachtgever. Een week voordat het traineeship van start gaat wordt er een kick-off sessie georganiseerd bij Mobycon People. Hier vertellen we jou en de andere trainees alles over het traject en bereiden we je voor op de komende zes maanden.
1 september: de eerste dag van je traineeship! Onder begeleiding van de klant pak je jouw werkzaamheden op en maak je kennis met de afdeling. Na 3 maanden vindt er een officiële tussenevaluatie plaats met Mobycon People en de opdrachtgever. Je hebt op dat moment al 2 of 3 intervisiemomenten gehad en je hebt er wellicht ook al een zelf georganiseerd! Voor het organiseren van het intervisiemoment mag je ons uiteraard benutten voor tips en natuurlijk jouw medetrainees raadplegen! Ook sta je nauw in contact met de andere verkeerskundige collega’s binnen Mobycon People. Na 6 maanden wordt het traineeship afgesloten met een eindevaluatie met Mobycon People en de opdrachtgever en natuurlijk met een leuke activiteit met de medetrainees.

Na afronding van het traineeship
Na afronding van het traineeship kan onze klant, in overleg met Mobycon People, besluiten jou in dienst te nemen. Ook bestaat er een mogelijkheid om via ons te worden ingezet op uitdagende verkeerskundig projecten bij een van onze andere opdrachtgevers.

Wat zijn de voorwaarden?
Het salaris voor dit traineeship ligt op € 2100,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. Hier komt een reiskostenvergoeding woon- werkverkeer bij. Je krijgt bij ons een contract voor de duur van 6 maanden.

Jouw contactpersoon
Heb je vragen over dit traineeship of ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met onze recruiter Eva Broks via 06 – 41 31 06 29 of via traineeship@mobycon.nl.